fbpx

Vreti sa ne exterminati?

Nu e dragostea minunata? Pasiune, promisiuni, legaminte solemne ca nimeni si nimic nu va putea sta in calea marii iubiri. Indragostitii sunt – aparent – in stare sa sacrifice totul, mergind pana la jertfa suprema pe altarul celuilalt. Cam orice declaratie de dragoste are in continutul ei cuvinte marete precum ” mi-as da viata pentru tine ” sau ” as face orice pentru noi „. Sa vedem, insa, cam in ce masura asemenea afirmatii se verifica in viata reala, cam cum interpreteaza fameile disponibilitatea barbatului de a se jertfi pentru ele si cat pret pun pe o asemenea jertfa.

Sa luam un exemplu dintre cele mai comune. Sa zicem ca in apartamentul in care locuiti cu sotul sau prietenul s-a ars un bec. Procedura de schimbare a unui bec fiind destul de simpla ar putea fi efectuata chiar si de catre o femeie. Majoritatea covarsitoare a femeilor vor sta insa pe intuneric in asteptarea partenerului care sa vina sa rezolve problema. De ce ? Deoarece operatiunea implica un anumit grad de risc si, nedorind sa isi primejduiasca viata mult prea pretioasa, femeia va profita de spiritul de auto-sacrificiu existent in orice barbat pentru a-l lasa pe el sa-si bage unghiile in firele electrice. Pentru a nu se simti vinovata in cazul in care barbatul se alege cu un permanent in urma socului electric femeia se foieste pe langa el aruncindu-i cele mai inutile sfaturi: ” vezi sa nu te curentezi ” sau ” ai grija, draga, cu firele alea „. Acest gen de comportament, care nu este nici pe departe unul de factura recenta, era foarte intalnit in perioada comunista, reflectindu-se in intamplari de genul: barbatul cocotat pe marginea blocului facea echilibristica tinind in mana antena TV, iar femea trantita pe canapea zbiera pe fereastra indicatii pentru a prinde cat mai bine bulgarii.

Citeste si:  De Valentine's, facem sex. Ce, nu sunt romantic?

Astazi barbatii au scapat de cosmarul antenelor, dar este putin probabil ca ei sunt mai in siguranta acum decat erau atunci, mai ales in conditiile in care femeile le distribuie unele dintre cele mai periculoase indeletniciri: spalarea geamurilor pe exterior, montarea aparatelor de aer conditionat, izolarea terasei blocurilor, racordarea noului aragaz la reteaua de gaze.

Citeste si:  Fantasticul mister din jurul pudelului cu botosei roz

Interesant este ca, ori de cate ori cuptorul merge cu zgomot sau are intreruperi cauzate de presiunea pre mare a gazelor, femeile il sting, dupa care isi cheama partenerul de viata si, punindu-i chibritul in mana ii spun: ” aprinde-l tu, te rog „, dupa care fug din bucatarie inchizind usa dupa ele.

Sa fie oare toate acestea simple modalitati prin care o femeie incearca sa testeze fidelitatea barbatului ei ? Sa jubileze oare femeile la gandul ca ar putea ramane vaduve? Putin probabil. As zice ca, mai degraba, femeile isi astampara setea de adrenelina si senzatii tari pe spatele altora. In plus, orice poveste buna de spus la coafor incepe cu: ” Ai auzit ce-a patit barbatul Paulei ? „.

Aveti grija de dumneavoastra si nu numai !

5 Comentarii
  1. ce interpretare gresita! si cand te gandesti ca noi ii lasam pe ei ca sa se simta si ei buni la ceva. era un mod de a va flata, mai valentine, si voi uite cum ne multumiti. iti multumim noi oricum pentru sugestii – bune de pus in practica daca dorim neaparat sa scapam de voi

  2. ce haios. chiar ca nu ma gandisem la asta. de fapt toate femeile sunt niste \”vaduve negre\” care de-abia asteapta sa scape de un barbat datorita unui minor accident casnic; eventual la desfacerea capacului de la un borcan (pentru ca la asta recurgem cand vrem sa le \”mangaiem\” orgoliul ). sa fim serioase, exista alte metode de a extermina partea masculina a planetei, daca asta ne dorim: (otravirea paginilor tuturor revistelor porno :)) multumiri lui Umberto Eco!!

  3. hahahahahahahaha acum 2 zile am schimbat niste becuri si exact asa s-a intimplat :)))) vezi sa nu te curentezi si ai grija hahahahahahah si statea in pat :D:D:D:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.