Femeile taximetrist

Desi apare la Coltul Misoginului si chiar poate parea misogin la prima vedere, acest articol nu se incadreaza nici pe departe in seria de articole in care ma leg de anumite trasaturi de caracter specific feminine si prezint intr-o maniera ironica diferentele dintre cele doua sexe, cu accent pe suprematia maculina. Nu, ceea ce urmeaza este cat se poate de serios si intr-o zi imi veti multumi pentru sfatul pe care vi l-am dat si anume: niciodata, in nici o circumstanta si sub nicio conditie nu va urcati intr-un taxi condus de o femeie.

Nu voi mai repeta ca femeile sunt cei mai prosti soferi, acesta fiind un adevar general-valabil care cunoaste putine exceptii, ce se intampla insa atunci cand o femeie ia in maini viata a zeci de clienti zilnic este ceva de-a dreptul infiorator si ar trebui interzis cat mai curand prin legi speciale.

Citeste si:  Fugiti de femeile-luptatoare

In principiu, femeile taximetrist sunt de doua feluri. In primul rand avem acele taximetriste care se comporta totalmente feminin la volan, conduc incet si prudent provocind ambuteiaje in toate intersectiile si fiind claxonate indelung de toti participantii la trafic, provocind surzirea prematura a tuturor clientilor care se incumeta la o asemenea aventura. Ele sunt acelea carora nu le pasa ca te grabesti si privesc imperturbabile cum tu te uiti la ceas exasperat ori de cate ori vreun autobuz va depaseste si te intrebi de ce nu oi fi apelat la transportul in comun, mai rapid si mai ieftin. Daca este totusi o parte buna la acest tip de taximetriste, aceea este ca macar ai certitudinea ca vei ajunge teafar la destinatie, fiind greu sa patesti ceva cand masina ruleaza cu 15 km/h mergind la pas cu pietonii de pe trotuar desi strada este libera.

Citeste si:  Corporatista boema

Al doilea tip de femeie-taximetrist este reprezentat e acelea care, citind probabil articolul in care criticam modul in care conduc femeile, tin neaparat sa demonstreze ca nu aveam dreptate, imprumutind agresivitatea si teribilismul masculin in conditiile in care calitatile de sofer sunt totusi precare. Orice cursa cu o asemenea femeie devine o aventura palpitanta, plina de adrenalina, in care ti se face rau de cateva ori si dai cu nasul in bord de cate ori respectiva apasa cu ambele picioare pe frana. Ce este si mai interesant este ca ai ocazia sa vezi o femeie injurind asa cum credeai ca numai un barbat ar sti sa o faca, ramanind socat cand aceasta isi baga sau isi scoate elemente care nu tin de fizionomia feminina si le promite mamelor soferilor carora le taie calea ca le va face lucruri pe care in mod normal o femeie nu ar avea cum sa le faca. Daca totusi ajungi cu bine la destinatie, ametit dar intreg, partea proasta este ca nu ai cum sa nu lasi un bacsis considerabil mai mare decat ai lasa unui barbat, politetea obligindu-te sa iti golesti buzunarul pentru a rasplati serviciile unei asemenea doamne distinse.

Citeste si:  Buhuhuu – femeia!

Dat fiind ca majoritatea femeilor tin destul de mult la persoana lor si, mai ales, ar fi pacat sa ajungeti la intalnirile de afaceri tumefiate, contuzionate si ametite de cate ori v-ati smucit in centura si ati dat cu capul in geamul lateral, va sfatuiesc inca o data ca, inainte de a urca intr-un taxi, sa va uitati atent la cine-l conduce. Nu este misoginism ci auto-conservare.


3 Comentarii
  1. nush cum sa ti zic draga valy dar dak zici k e vorba d auto conservare atunci nu ar trebui sa t urci nici intr un avion k nu s stie c s poate intampla si s prabuseste si mori sau nici intr un taxi condus d un barbat pt k nu ai d unde sa sti in c stare s afla si poate fi ori beat ori suparat si sa nu fie atent la drum si iar sa mori si nici sa mergi p trotuar k poate iti cade o bucata d acoperis in cap si nici p strada k t calca masinile si nici cu autobuzul pt k nu s stie peste c criminal dai sau vreun hot mai isteric si nici sa stai in casa pt k pot avea loc atatea accidente si iar mori si nici sa dormi nu ar trebui pt k nu s stie dak t mai trezesti ..c vreau eu sa zic? dak e sa mori poti muri oriunde oricand indif dak esti intr un taxi condus d o femeie sau de un barbat sau dak esti in casa sau oriunde asa k nu are rost sa t ascunzi d moarte pt k atunci cand iti va veni timpul t va lua cu ea indiferent d cat d precaut esti tu ..cat despre femeile care conduc incet cred k s gandesc in primul rand la siguranta pasagerului si ar trebui sa s gandeasca si el la acelasi lucru pt k de ex dak are o intalnire importanta si tre sa ajunga intr un timp scurt si taximetrista se grabeste la cerinta clientului si sa zicem k face accident el nu numai k rateaza meetingul dar nu va mai avea ocazia sa se prezinte la altele asa k nu crezi k mai bine se scoala el mai d dimineata k sa fie sigur k ajunge la timp fara sa s grabeasca? sau dak e in intarziere nu crezi k e mai bine sa rateze o intalnire decat sa si piarda eventual viata pt k ocazii va mai vea dar alta viata nu…

  2. err…..kiki20k….te cam isneli..si eu am carnet si sincer….uneori, as putea sa alerg mai repede decat conduc unele din femei…

    sigur, au si accidentem ai putine, dar stau prost si cu reflexele insa……

    poate aici e radacina faptului ca femeile in general conduc mai slab…

    sistemul vizual al barbatului e GANDIT pt o lume 3D, rapida, mereu in schimbare….al femeilor, nu ….la ele se invata orietnarea in spatiu, al noi e innascuta

    de asta, cei mai buni soferi din lume sunt bARBATI, nu femei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.