fbpx

Dragoste ca in carti

Cica s-au cam dus vremurile cand in cuplu ambii parteneri aveau un singur scop: satisfacerea barbatului. Astazi, relatiile se bazeaza pe dragoste si pe satisfactii reciproce, ceea ce presupune ca femeile isi cer, pe buna dreptate, cota lor de placere in relatiile intime.

Nu ca nu era mai bine pentru noi in vremurile in care barbatul venea, batea cu pumnul in masa si zicea: „Vreau sa facem copii!”, femeia gandindu-se ca iar va trebui sa-l suporte murdar si transpirat peste ea cinci minute. Gandindu-se la femei ca fiind sexul defavorizat de secole in aceasta privinta, toti autorii de lucrari de specialitate, cursuri si manuale in arta de a face amor au ajuns sa-si dedice intregile opere modului de satisfacere a acestora.

Citeste si:  Se cauta barbati misteriosi care duc gunoiul

Ghidurile sexuale adresate barbatilor au titluri de genul „Cum sa va satisfaceti partenera”, iar cele adresate femeilor se intituleaza „Ce trebuie sa stii pentru a avea o viata sexuala implinita”. Pe orice ti-ai arunca ochii, afli ca barbatii oricum sunt atat de tantalai incat pot atinge orgasmul in orice conditii: frig, zgomot, furtuni, tunete, femeile, in schimb, avand nevoie de incalzire prealabila, tandrete, romantism, cuvinte dulci si alte bazaconii, fiind cica mult mai sensibile la acest capitol.

Partea proasta este ca femeile tind sa ia ad literam cam tot ce gasesc scris prin rubricile de sex & love. Partidele de amor incep sa semene din ca in ce mai mult cu meciurile de box, in care antrenorul iti da indicatii din coltul ringului. Tandretea pe care chiar femeile o reclama atat de mult tinde sa dispara in fata unei tehnicizari fenomenale a actului sexual. Daca, pana acum, un usor suras era de ajuns pentru a-ti da seama ca ceea ce faci este bine, acum semeni mai mult cu un macaragiu care primeste indicatii de la sol: „Stanga, stanga… pune draga piciorul ala mai la stanga… nu vezi ca penetrarea nu e destul de profunda?”.
Or fi barbatii impasibili, dar la auzul unor asemenea cuvinte iti cam piere cheful de orice forma de dragoste si-ti vine mai mult sa strigi… (sex oral).

O alta parte proasta este ca toate cartile de specialitate spun prostii, cum ar fi: „comunicarea este cea mai importanta”, „spune-i ce doresti!”.

Doamnelor, aceasta nu inseamna si nu are cum sa insemne ca trebuie sa ne dirijati ca pe oi sau ca trebuie sa va transformati in comentatori sportivi. O impingere discreta si o ajustare lenta a pozitiei vor avea acelasi efect, cu un impact mai mic asupra noastra. Altfel, s-ar putea ajunge la stadiul in care veti aplica ceea ce ati citit in carti… o data la sase luni!

Citeste si:  Femeile si...alte mici creaturi
7 Comentarii
  1. Eu cred ca intr-un cuplu compatibil,nimeni nu invata pe nimeni:pur si simplu totul vine de la sine.Chiar exista acea chimie,acea scanteie si fluturasi in stomac,daca nu exista eu cred ca e irosire de timp…..

  2. Stai asa Valentin … Sunt si barbati care o pecesc urat de tot in pat. Alta treaba n-au decat sa se uite fix la partenera , nu din romantism .. ci sa vada ce expresii are in timp ce … ca sa-si dovedeasca lui insusi ca e bun la pat. Si colac peste pupaza .. , se mai apuca sa si intrebe ( tot in timp ce … ) \”e bine?\” , \”ma descurc?\” , \”asa?\” .. Ce pana mea vreti voi ? Sa tipam , ca va sfasiem spatele cu unghiile … doar ca sa va satisfaceti orgoliul ala … \”sunt bun la pat\”. Sincer .. nu am prea auzit de femei de genul asta … \”mai la stanga , mai la dreapta\” . Da , daca dai pe langa , cred si eu ca o sa-ti spuna \” ba boule , nu acolo !\” :)) Acum glumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.