fbpx

Am aflat ce-a fost Sanziana Buruiana intr-o viata anterioara!

Carmen Harra, aceasta vizionara a timpurilor noastre, care-si face mintea palnie si se holbeaza cu dansa pana in negurile timpurilor nedocumentate istoric, care-si ascute timpanul la zgomotele bataliilor uitate, a aparut azi in media, care sta cu gura cascata la panseurile si strafulgerarile de intelepciune ale doamnei cum se statea pe vremuri la coada la tacamuri de pui si-ntinde repede gatul, atenta sa pescuiasca orice gheara de gaina neagra aruncata, si a emis urmatorul panseu: Alexandra Stan si Marcel Prodan nu se bat doar in viata asta, ei s-au batut si-n cele anterioare!

Soc si groaza preistorice! Mai mult, in viata anterioara, cantareata, nobila fiind, l-a ucis pe el, sclav fiind.

Va dati seama. Situatia are un potential nemaivazut. Femeile vor fi de neclintit din fata televizoarelor, nu se vor mai misca, vor fi ca hipnotizate saptamani in sir, ochii tinta in ecrane, audientele lui Suleyman se vor prabusi, cine o va avea pe madame Harra va face ravagii. Sugerez barbatilor plini de compasiune din preajma sa le conecteze la perfuzii altfel bietele si plapandele fapturi – insetate de informatii – se vor deshidrata, ce sa mai, se vor prapadi in ritmul cadentat si implacabil al punctelor de rating.

Citeste si:  Intuitia feminina, adulterul si alte capcane

La Maruta, vor fi convocati contemporanii cantaretei din viata anterioara. Daca era nobila, sigur avea multi servitori, care vor fi gata sa dezvaluie, la chemarea doamnei Harra, detalii din viata intima. Am acum niste sugestii de intrebari:

– in ce dormea imbracata Alexandra Stan (sau cum se va fi chemand ea in acele timpuri)?
– ce manca la cina? Urs sau capra?
– cat de solida era centura de castitate si ce fierar o turnase?
– suferea de iritatii din cauza ei? Daca da, cum le trata?
– Marcel era eunuc sau fusese crutat?
– dormea el cu caii sau cu porcii?
– observasera ceva relatii nepermise intre dominatrix, pardon, stapana si sclavul ei?
– de unde fusese cumparat? Pe cati bani? Care era ratia de apa pe zi?
– cum se antrena sclavul?
– au observat slujitorii o anumita tensiune intre ei?
– se auzeau des tipete? Insulte?

Citeste si:  De ce nu mai iesim pe afara...

De pe canapeaua lui Maruta, doamna Harra se va muta la Capatos unde ii vor fi solicitate serviciile privind vietile anterioare ale Sanzianei Buruiana.

Soc si groaza repetate!

Sanziana Buruiana a fost o buruiana si in viata anterioara! Deloc fericita! Lista de intrebari:
– unde anume crestea Sanziana? Era ea o buruiana care prefera umbra sau soarele torid? Crestea pe langa ziduri sau prin curti? In lanurile de grau? A avut parte de momente nefericite, cum mai au cand si cand buruienile de pretutindeni, momente in care s-a simtit intinata de mictiunea anumitor patrupede sau, de ce nu, bipede?
– a fost ea afectata de ciuma bubonica?
– cum a trait momentele de teroare ale Inchizitiei spaniole cand numeroase persoane, de etnii diferite, erau acuzate de vrajitorie, iar asemenea actiuni implicau adesea folosirea unor ierburi?
– a ajuns cumva sa fie vreodata folosita drept materie prima pentru cataplasme pe partile rusinoase ale unor generali, conducatori de ostiri si de popoare?
– cati oameni au fornicat la umbra ei?
– cum anume se reproducea Sanziana Buruiana? Sexuat sau asexuat, ca la angiosperme? (mustaceli in public la auzirea secventei “sperme”)

Citeste si:  Sex, par, piele. Nu neaparat in aceasta ordine

Si asa mai departe.

7 Comentarii
  1. Aceasta madame „Hara” este asa buna de stie ce ai fost in urma cu 2000 ani. Da in viitor poate sa se uite si sa ne spuna cum va ajunge Buruiana. Bogata sau saraca de ea.

  2. Sunt 2 persoane cunoscute in Romania sub acest nume.Sa-mi fie iertat dar eu le confund mereu.Una e dj parca.Asa de importanta e madam Hara ptr mine ..ca nu mai pot .O confund cu alta persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.