fbpx

Coafuri chic in tendinte

Lasa-te inspirata de ultimele reinterpretari ale stilistilor celebri si adauga mereu o coafura originala vestimentatiei elegant construite pentru noul sezon. E timpul sa citesti din nou despre tendintele pentru coafura, viziunea designerilor si stilistilor despre felul in care poti purta parul in aceasta primavara.

De la coafuri neobisnuite la texturi interesante, coada neglijenta sau accesorii de par, afla totul despre coafurile sezonului urmator din ghidul de mai jos!

Cocul innodat

Cocul de balerina este inca in tendinte, dar acum este reconstruit intr-o forma eleganta, circulara, asa cum apare in prezentarea colectiei Carolina Herrera. Incearca aceasta coafura pe parul proaspat spalat si uscat cu foehnul si peria, dupa ce ai aplicat un serum pentru stralucire. Apoi creeaza o coada de cal cu un nod elegant, fara sa treci complet ultima oara suvita creata.

foto

Noua coada de cal

Coada de cal neglijenta, usor de realizat si impodobita cu diverse accesorii este acum in voga. Aparuta in cadrul colectiei Missoni, aceasta coafura nu iti va lua decat un minut. Strange parul intr-o coada de cal la cativa centimentri deasupra cefei, infasoara un elastic in jurul sau si pastreaza varfurile in afara pentru a crea un nod. Adauga un pieptene cu pene sau alte elemente feminine pentru o alura stylish.

Citeste si:  Definirea bratelor

foto

Impletituri in jurul capului

Sezonul trecut a fost efectiv impanzit de cele mai creative stiluri de a impleti parul, insa la inceputul anului 2012 clasicul revine. Alege un stil feminin de inspiratie slava si impleteste parul in jurul capului, pastrand randurile lejere. Restul parului poate fi impletit in acelasi stil, asa cum apare in prezentarea Valentino.

foto

Anii ‘20

Coafura preferata a anilor ’20 in stil flapper a fost reinterpretata in show-ul Christian Dior primavara/vara 2012. De aceasta data bretonul apare cu carare pe o parte si cocul lat creat la spate este rulat in sus, nu in jos. Indrazneste sa realizezi coafura la urmatoarea petrecere si nu vei da gres!

Citeste si:  Ingrijirea parului roscat

foto

Noul chignon

Este acum creat la Chanel pe parul cu textura umeda, extrem de senzual, si ii sunt adaugate agrafe cu perle medii. Pretiozitatea perlelor contrasteaza frumos cu parul lejer prins intr-un coc jos si cu textura “murdara” a parului!

foto

Bentita-bijuterie

Louis Vuitton a adaugat modelelor din prezentarea extravaganta o bentita de par extrem de subtire, impodobita cu strasuri chic, o completare perfecta a oricarui tip de coc. Acest accesoriu de par este de o sofisticare subtila, potrivita in orice moment al zilei!

foto

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.