fbpx

Unde ti-ai intalnit iubirea?

Barbat si femeie care s-au intalnit in restaurant

Tot aud persoane singure ca nu au unde sa intalneasca iubirea, desi poate astazi avem mai multe modalitati de comunicare si mijloace care ne pot totusi aduce mai aproape decat inainte.

Totusi cred ca o relatie nu trebuie neaparat sa inceapa intr-un mod spectaculos. Iti poti cunoaste iubitul in cele mai neobisnuite situatii, sau dimpotriva, intr-un mod banal. Poti avea un inceput furtunos si relatia sa se sfarseasca prost, sau poti incepe „domol” si sa ai o relatie foarte frumoasa. Indiferent de deznodamantul pe care il are relatia, sunt cateva locuri clasice in care iti poti intalni iubirea.

Dragostea online. Nimeni nu se mai socheaza atunci cand ii spui ca ti-ai cunoscut partenerul pe internet. Forumurile, blogurile, siteurile de intalniri, toate sunt punti sociale, menite sa ajute oamenii sa se cunoasca, sa socializeze, sa se intalneasca si de ce nu, sa se iubeasca. Exista foarte multe siteuri specializate pe intalniri, unde iti e usor sa gasesti un patener pe gustul tau, in functie de caracteristicile fizice, educatie, localitate etc.

Citeste si:  Lubrifiantul si jocurile erotice

Dar nu uita, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ asa ca cel mai bine ar fi sa stabiliti o intalnire  pentru a-ti face o parere despre iubitul tau virtual. Dar, in cazul necunoscutilor nu strica sa nu fii un pic precaut in detalierea datelor personale. Multi spun ca sunt foarte multi ciudati..Da sunt dar, sunt si oameni care sunt la fel ca voi care apeleaza la aceasta modalitate de cunoastere a partenerilor.

O alta varianta pentru dragostea online sunt cei care se cunosc personal, poate sunt chiar prieteni, insa vorbind zi de zi pe internet ajung sa se indragosteasca unul de celalalt.

Colegul de… Fie ca e vorba de colegul de colegul de facultate, colegul de serviciu sau cel cu care mergi zilnic in metrou in drum spre job, psihologii au demonstrat ca cele mai durabile si rapide legaturi sunt cele care au la baza proximitatea: partenerii sunt vecini, locuiesc sau lucreaza in aceeasi zona, se trag din acelasi loc. Asa ca, nu e nici un pacat sa incerci sa iti cunosti mai bine colegul de birou in fara orelor de serviciu si nici sa iesi la o cafea cu colegul de grupa dupa ce s-au termiat cursurile. Mai mult, faptul ca deja aveti ceva in comun, jobul, scoala, originea, va facilita conversatia si va va fi mai usor sa va apropiati, avand deja subiecte de discutie.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.