fbpx

Despre machiajul mineral

Please select a featured image for your post

Cu siguranta ai auzit vorbindu-se despre machiajul mineral, despre beneficiile produselor pe baza de minerale, dar inca nu te-ai lamurit exact care este diferenta dintre astfel de produse minerale si cele obisnuite pentru machiaj. Diferenta majora este ca produsele minerale au la baza ingrediente naturale, potrivite oricarui tip de ten, compozitia produselor fiind de 95% compusi din minerale naturale. Beneficiile produselor minerale de machiaj Ingredientele de la baza acestor produse minerale in combinatii cu antioxidantii si vitaminele, ajuta tenul din foarte multe puncte de vedere. In primul rand, calmeaza iritatiile de orice tip ale tenului, provocate de soare, de epilarea parului facial, de un gomaj agresiv etc. Mineralele reflecta lumina si astfel tenul va parea mai sanatos si vizibil revigorat. Pe timp de vara, mineralele sunt cu atat mai utile cu cat ofera un strat eficient de protectie impotriva razelor solare nocive. Oxidul de zinc, unul dintre mineralele pe care aceste produse le contin, protejeaza de razele UV si implicit de riduri aparute premature, arsuri etc.
Daca tot a venit vorba de riduri, e bine de stiut ca folosite timp indelungat, mineralele ofera un usor efect de lifting, estompand ridurile superficiale si imbunatatind aspectul general al tenului. Pudrele minerale si fondurile de ten pe baza de minerale, nu se intind pe fata asemenea unei masti, nu se strang in pliurile pielii cand zambesti, in ridurile de la coada ochiului, pe pleoape sau la marginile nasului. Avand compozitia foarte fina si usoara, ofera o acoperire perfecta, fara a accentua ridurile sau liniile fetei. Singurul efect vizibul va fi un ten mai luminos si fara nici un fel de imperfectiune.
Citeste si:  Cum sa aplici tusul
Contraindicatii, efecte adverse ale machiajului mineral Veti fi suprinse sau nu, dar aflati ca machiajul mineral nu are nici un fel de contraindicatie, dimpotriva este indicat chiar si tenului sensibil si cu probleme, cum ar fi tenul gras acneeic. De ce? Pentru ca mineralele se adapteaza oricarui tip de ten, sunt foarte bine tolerate de piele si mai ales, acopera tenul cu o pelicula foarte subtire, care spre deosebire de pudrele si fondurile de ten obisnuite, lasa porii sa respire. Indiferent daca tenul tau este normal si fara imperfectiuni sau daca ai porii dilatati, acnee, riduri fine, cosmeticele pe baza de minerale se angajeaza sa acopere tenul uniform si isi respecta promisiunea.
Citeste si:  Zaharul din fructe si legume
Desi pelicula de machiaj e foarte fina si delicata, machiajul va rezista mult mai mult decat cel obisnuit, oferind totodata o acoperire perfect uniforma. In cazul in care uitati de demachiere sau nu aveti posibilitatea sa va demachiati, puteti sta la fel de linistite: machiajul mineral nu se imbacseste, lasa pielea in continuare sa respire, si isi pastreaza naturaletea. Cu toate acestea, sa fim bine intelese, este vorba de demachierea omisa ocazional, nu trebuie sa va faceti din asta un obicei. Un ten curat este un ten sanatos, mai ales atunci cand de machierea se face cu produse adaptate tipului vostru de ten.
Citeste si:  Dieta lui J.Lo
Desi produsele minerale par la prima vedere nu atat de accesibile ca si cele normale, trebuie avut in vedere faptul ca faceti o investitie pentru tenul vostru si sanatatea acestuia. Produsele cosmetice pa baza de minerale nu contin coloranti sintetici, nu contin conservanti si deci nu pot cauza nici un fel de alergie, nici chiar tenului sensibil.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.