fbpx

Horoscopul dragostei in noiembrie

Berbec:
Ai putea deveni dependenta de frumusetea senzatiei de a cunoaste un barbat pe toate partile, de puterea si de frisoanele dragostei. Dorinta ta de a explora teritorii necunoscute in ceea ce priveste dragostea, sentimental, dar si sexual, este mai mare decat de obicei. Problemele trecutului dispar aproape singure si poti profita de conjunctura astrala care favorizeaza ruperea de ceea ce este balast in viata ta. Ii poti surprinde pe cei din jur cu aceasta capacitate a ta de a te schimba in bine. Sfatul nostru este sa nu fii egoista!

Taur:
Simti nevoia de a te apleca mai mult asupra relatiilor – inclusiv a celor sentimentale sau amoroase – de a reface puntile de comunicare cu cei care ti-au fost dragi. Daca nu ai prieten, e posibil sa reiei legatura cu un fost iubit, dar si noile cunostinte sunt bine favorizate. In pat, vei primi aprecierea, pentru ca esti mai atenta la nevoile partenerului decat la ale tale, atitudine care nu trece niciodata neobservata. Sfatul nostru este ca, indiferent daca ai sau nu o relatie, sa profiti de stele pentru a construi ceva serios si de lunga durata.

Gemeni:
Noiembrie nu pune dragostea pe primul plan, pentru ca este o luna in care te dedici problemelor de sanatate, de lifestyle, dar si copiilor. Dragostea va fi o chestiune problematica, alternand rapid partile bune cu cele rele – sigur nu te vei plictisi. Totusi, schimbarea pe care esti obligata sa o realizezi in programul zilnic are repercusiuni pozitive pe plan sentimental. Cei din jur te considera mai atractiva, mai sociabila, mai excitanta. Sfatul nostru este sa profiti si de momentele mai putin placute pentru a te schimba in bine: nu te mai uita la micile pete albe ale tabloului, incearca sa vezi frumusetea sa in ansamblu!

Rac:
Dorinta de a te juca, de a te simti bine, iti ghideaza activitatea pe parcursul intregii luni. Esti creativa si asta este usor de vazut si pentru cel care iti este drag. Foloseste-ti intuitia si inspiratia pentru a face acele lucruri pe care in mod normal nu le-ai face, surprinde-ti iubitul intr-un mod placut, lasandu-te ghidata de sentimente si de dorinte. In felul acesta, vei reusi sa aduci in viata ta cel mai important ingredient: condimentele. Sfatul nostru este sa nu depasesti totusi masura: nu trebuie sa crezi ca poti face absolut orice si ca nimic nu poate merge rau!

Leu:
E ceva care te deranjeaza in viata ta amoroasa, in casa ta. Simti nevoia de a face o schimbare pe acest plan, cu convingerea ca va atrage dupa ea schimbarea intregii tale vieti. Esti mai atenta la fapte decat la vorbe si, in relatia cu persoana iubita, incerci sa aduci un plus de seriozitate si de maturitate. E o perioada deloc lipsita de probleme, dar tonul serios cu care abordezi lucrurile poate fi constructiv pe termen lung. Sfatul nostru este sa investesti mai mult in persoana iubita: mai mult timp, mai multa tandrete…

Fecioara:
Noiembrie anunta o luna agitata, cu multe treburi urgente de rezolvat, asa ca momentele intime si timpul pentru dragoste nu apar deloc usor in programul tau zilnic. Tocmai de-asta ar trebui sa analizezi cu grija lucrurile: gandeste-te ce e cu adevarat important pentru tine si, daca simti ca ai putea sa pierzi persoana iubita, nu uita ca ai putea sa pierzi omul cu care ai fi putut fi impreuna tot restul vietii. Sfatul nostru este ca, indiferent daca ai sau nu o relatie stabila, sa incerci sa faci ca dragostea sa implice cat mai multa activitate cerebrala: vei ramane uimita ce satisfactii poti obtine ducand discutia la un nivel ceva mai inalt!

Balanta:
Simti nevoia de a-ti afirma propriile dorinte si propriile nevoi. Pe de o parte, in societate, acest lucru ar putea avea efecte benefice, dar in cuplu ai putea fi acuzata de egoism, iar iubitul ar putea sa-ti reproseze ca vezi lucrurile cam asa: „ce-i al tau e al nostru, ce-i al meu e doar al meu”. De aceea, ai nevoie de mai multa grija in privinta atitudinii pe care o ai in familie. Sfatul nostru este sa eviti deciziile pripite si sa nu lasi ca problemele financiare – sau succesele financiare la fel de bine – sa iti schimbe viata sentimentala.

Citeste si:  Cum sa lucrezi mai eficient

Scorpion:
O luna minunata pentru a face un pas inainte, pentru a te lasa admirata si apreciata de ceilalti. Nu trebuie sa te temi, conjunctura astrala te face foarte vizibila, si chiar daca e nevoie de mici „reparatii” in privinta felului in care te prezinti lumii, e important sa profiti de ocazie. Daca ai deja pe cineva, e timpul sa intaresti relatia si sa deveniti mai apropiati si mai increzatori unul in celalalt. Sufletul si mintea ta se suprapun foarte bine pe parcursul lui noiembrie, asa ca vei simti nevoia de a trai intens si pur, de a face ca viata ta sa te reprezinte cu adevarat. Sfatul nostru este sa eviti certurile – sunt slabe sansele sa iesi castigata din confruntarile violente.

Sagetator:
Simti nevoia de a trage „pe dreapta” pe drumul vietii, de a te opri si de a-ti reevalua nevoile si dorintele principale. Profita de ocazie pentru a schimba ceea ce este de schimbat, insa fa si un extra-efort in a-ti reface relatiile cu cei din jur. Daca ai o relatie, conjunctura astrala favorizeaza „reparatiile”, mai ales daca ati avut probleme in ultima perioada. Sfatul nostru este sa nu-ti asumi riscuri si sa te concentrezi asupra „universului de doi oameni”, fara sa mai incerci sa rezolvi problemele intregii omeniri.

Capricorn:
E o perioada de introspectie, in care trebuie sa te intrebi nu doar „cum sa fac sa fiu fericita”, dar si „cum sa fac sa pot zambi chiar si atunci cand nu sunt fericita?” Pastreaza-ti caldura in relatiile cu persoana iubita si incearca sa nu uiti ca orice iubit adevarat trebuie sa aiba la baza un prieten adevarat. E momentul sa-ti urmezi visele si dorintele cele mai intime – vei fi bucuroasa ca ai facut-o. Sfatul nostru este sa nu fii lacoma: nu este rau sa iti doresti sa ai „totul si acum”, dar nu trebuie sa te superi sau sa-ti pierzi rabdarea daca realitatea nu este chiar asa…

Citeste si:  Femeia de azi, intre dulce si amarui

Varsator:
In privinta dorintelor sexuale, esti simultan cu picioarele pe pamant si cu capul in nori. Ceea ce, desigur, este foarte bine, pentru ca esti senzuala intr-un fel realist, cu un libido puternic, dar bine orientat si controlat, lucruri care pot aduce fericire in cuplu. Daca nu ai deja o relatie stabila, in noiembrie ti-o vei dori, simtind ca numai acolo poti gasi acel surplus de siguranta si stabilitate atat de necesar. Daca ai un iubit, trebuie doar sa faci ceea ce iti spune inima ca trebuie facut. Sfatul nostru este sa incerci sa fii cat mai relaxata si in niciun caz sa nu aduci stresul de la locul de munca in camin.

Pesti:
In noiembrie, vei simti nevoia de te manifesta liber, pe plan emotional, dar si pe plan sexual. Este o luna a calatoriilor si a aventurilor – insa acestea pot fi inspre exteriorul sau inspre interiorul tau. Este important sa iti deschizi sufletul in ceea ce priveste dragostea si sa pui cartile pe masa – fie cu iubitul tau, fie cu cel pe care ti l-ai dori aproape. Viitorul arata mult mai bine decat trecutul apropiat, asa ca sfatul nostru este sa rezisti inca putin si sa incerci sa te bucuri inca de la prima veste buna, pentru a grabi venirea celorlalte…

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.