fbpx

Eleganta in stil italian

Renumita casa de moda italiana Max Mara, cunoscuta pentru creatiile pret-a-porter, realizate intr-un stil clasic ce denota rafinament, a prezentat in cadrul evenimentului Saptamana modei de la Milano, o colectie dominata cromatic de nuntele de desert, in care se impletesc armonios mai multe directii de abordare precum: stilul anilor ’80, military style si sortimente din zona de budoir.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Urmand mai multe directii, colectia abunda in costume in stil business, tinute sport chic, intr-un stil soft militaresc, cat si sortimente ce fac parte din lenjeria intima. Realizate printr-o croiala lejera pe formele corpului, tinutele destinate unei femei de cariera, sunt reprezentate prin costume deux pieces, taioare si fuste creion, cu talie inalta, de lungime medie, camasi transparente si vaporoase si maieuri din satin. Ni se prezinta si o serie de costume in stil masculin, compuse din vesta, pantalon si palton. Paltoanele lungi si clasice, cu epoleti si cordon in talie, ne amintesc de anii ’80, si preiau la un moment dat rolul de rochie. In aceasta colectie sortimentele se intrepatrund, avem parte atat de camasi ce preiau rolul de rochie, paltoane ce isi pastreaza nasturii si buzunarele si devin rochii lejere, fara maneci, iar trench-urile din satin urmeaza formele corpului, avad aspectul unor rochii clasice. Pantalonii sunt ori vaporosi, si de diferite lungimi, de la cei lungi pana la un model foarte scurt, ori din satin imprimat si introdusi in ghete. Sortimentele provenite din zona de budoir sunt maieurile din satin cu dantela si pantalonii foarte scurti si vaporosi.

Citeste si:  Bijuterii la moda

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Cand vine vorba de vestimentatia in stil militaresc, casa de moda ne prezinta modele de camasi de lungimi diferite, cu buzunare si epoleti,cele lungi devenind rochii, bermude din saten, ce prezinta curea in talie si suprapuneri de maieuri mulate.

In incheiere, ne sunt expuse o serie de rochii si fuste lungi si vaporoase, fara bretele, cu talia marcata de curele, in care satenul plisat creeaza un efect vizual deosebit.

Citeste si:  Pantalonul scurt - ghid de buna purtare

In completarea vestimentatiei, ni se prezinta o serie de accesorii precum: ghete cu toc si sireturi, genti mari de tip Oxford si lanturi lungi si innodate.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO
Din punct de vedere cromatic, in colectie domina culorile temperate, precum: alb, crem, bej, gri, olive, kaki si negru, o exceptie fiind orange-ul.

Citeste si:  Decolorare haine negre

Colectia, realizata in stilul deja consacrat al casei de moda, plin de pragmatism, ne prezinta un personaj androgin, imbinand intr-un mod interesant eleganta cu stilul comod si lejer, ce confera libertate de miscare.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.