fbpx

FIRST FASHION NIGHT

Pe data de 17 septembrie, la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”, a avut loc evenimentul FIRST FASHION NIGHT 2009, organizat de revista VIPMODA, singura revista de moda 100% romaneasca, impreuna cu revista VIP.

FIRST FASHION NIGHT este un prim eveniment menit sa dea startul unei serii de manifestari ce au ca scop promovarea si sustinerea industriei de moda autohtona. In cadrul acestui eveniment, s-au desfasurat cinci prezentari de moda pe podiumul din sala Operetei Nationale, ce au purtat semnatura unor branduri romanesti cunoscute precum : Sense, Nissa, Nausica Mode, Inedit si Escalade by Galina.

Sense
Designerul Andreea Tincu a creat pentru brandul Sense o colectie destinata sezonului de primavara-vara 2010. Intalnim atat linii fluide, care urmaresc linia corpului, cat si jocuri de volume si pliseuri, suprapuneri de piese, sisteme de inchidere ingenioase, buzunare-geanta adaptate la fuste, pantaloni de tip eggeri asortati cu rochii-vesta, asimetrii, lungimi midi-maxi. Cu o gama cromatica fresh, combinatii de verde citron, albastru si alb, colectia emana un aer optimist si adolescentin. Aceasta colectie va fi disponibila in reteaua de magazine Sense : Carrefour, Mall, Real din primavara anului viitor.

Citeste si:  Pantofi si sandale: marimi si stiluri

Click aici pentru galeria foto

Nissa
Prin sloganul „Your time, Your place, Your self „, noua colectie realizata de brandul Nissa, destinata sezonului de toamna-iarna 2009-2010, subliniaza feminitatea, intalnim astfel o gama de aplicatii realizate manual, folosite in combinatii inedite cu materiale de calitate precum: matase naturala, voaluri, satin, cat si dantele fine. Nissa ne propune tinute complete, perfect accesorizate cu margele realizate manual, genti pentru orice ocazie, dar si incaltaminte.

Citeste si:  Accesoriile acestei toamne

Click aici pentru galeria foto

Nausica Mode
Brandul romanesc Nausica Mode realizeaza atat tinute casual, cat si destinate unor evenimente speciale. In ultima colectie, piesa de rezistenta este rochia plina de feminitate, in nuante reci de: gri, verde, albastru si negru, destinate sezonului rece. Materialele utilizate la realizarea colectiei sunt 100% naturale, precum : voal, matase, chantung si tafta naturala.

Click aici pentru galeria foto

Inedit
Inca de la inceput, Inedit si-a stabilit un target bine definit: persoanele care activeaza in sfera businessului, puternice, dinamice si, in acelasi timp, pragmatice, ce cauta confortul in tinute si, nu in ultimul rand, sunt dornice de provocari de imagine. Imaginea acestui acestui brand este cuplul Paula Seling –Radu Bucura.

Citeste si:  Audrey Hepburn - stil implacabil

Click aici pentru galeria foto

Escalada by Galina
Designerul Galina Panzaru creeaza pentru acest sezon o colectie de rochii in nuante de albastru marin, gri perlat si negru abanos, realizate din materiale naturale.

Click aici pentru galeria foto

Coafurile manechinelor au fost realizate de echipa de hair stylisti „GV by Geta Voinea”, iar machiajul de catre Make up Forever.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.