fbpx

O femeie mai poti gasi, dar o sotie mai greu

Si nu vreau sa imi faca cea mai buna mancare, pentru ca azi exista destule restaurante unde pot manca  si nu vreau nici sa imi spele hainele ca pentru aia exista „Nufarul” dar, imi doresc ceva de la ea. Imi doresc ca atunci cand ajung acasa, sa ma faca sa ma simt „Acasa”, fara masti si fara false impresii. Sa fim acasa acei doi oameni simpli cu temeri, cu reusite si fara minciuni si ascunzisuri. Sa stiu ca atunci cand ma ia in brate si imi spune” Bine ai venit!” chiar simte asta. Sa ma pierd in parul ei lung, mirosind a parfum. Sa stiu ca ea este cel mai bun prieten, chiar si atunci cand nu e de acord cu mine. Sa stiu ca mainile astea ale noastre cand s-au impreunat au inteles ca ne va fi bine si ne va fi si greu, dar impreuna vom fi mai puternici si vom reusi.

Citeste si:  8 instrumente de sex necesare oricarei femei
2 Comentarii
  1. Frumos…!
    Câți dintre noi nu și-ar dori alături o persoană caldă și iubitoare cu care să împartă bucuriile, cât și tristețile vieții? Dar nu toți avem această șansă.
    Să existe oare aceste Cosânzene doar în colecția nemuritoare din ,,Basmele românilor,,? Dar ele sunt Cosânzene atâta timp cât sunt și ei Feți-Frumoși sau Greuceni. Ei pe ce cărări s-au rătăcit? Nu mai au nici paloș, cum nici ele nu mai au cosițele

    ce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.