fbpx

De ce sunt atrasi barbatii? Jocul seductiei

Nu are sens, sa ne mai ascundem dupa degete …da, pentru barbati este important aspectul fizic, insa atunci cand o femeie este si frumoasa si inteligenta, clar o va „lua in fata” celei care este doar frumoasa.

Asa ca atunci cand iti doresti sa cuceresti, trebuie sa iti pui si capul la contributie si sa scoti atuurile fizice in evidenta, si este imposibil sa nu le ai. Invata sa iti maschezi defectele si sa accentuezi partile tale frumoase. Trebuie sa arati bine si sa fii un pic sexy. Evita tinutele mult prea vulgare, care iti arata si decolteu, si picioarele, in acelasi timp. Cel mai important este sa te simti tu sexy, asa ca puneti  o lenjerie intima provocatoare si cateva accesorii care sa iti dea incredere in tine, sa te faca sa te simti frumoasa.

Citeste si:  Sexperta: poate sexul oral sa salveze o casnicie?

Indiferent de moda si de trenduri, barbatii vor avea mereu o slabiciune pentru femei „delicate si feminine”. Invata sa zambesti mai des, sa folosesti un ruj rosu, sa porti rochii care sa-ti puna in evidenta feminitatea. Uita-te in jurul tau si ai sa vezi ca sunt femei de care barbatii sunt atrasi nu pentru ca ar fi foarte frumoase, ci pentru ca stiu sa isi evidentieze latura feminina.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.