fbpx

8 flori si aranjamente, pentru gradini de vis

Toti vrem sa avem gradini incredibil de frumoase, cu flori frumos colorate si care sa fie mereu inflorite. Ne dorim aranjamente perfecte, care sa ne bucure sufletul si de ce sa nu recunoastem, vecinii si  cei care ne viziteaza spatiul verde sa ramana impresionati de mestesugul nostru.

Trebuie sa fim constienti ca  persoanele  pasionate isi dedica tot timpul, banii si viata pentru aranjarea spatiului verde de langa casa. Acei oameni cu greu pot fi intrecuti, iar iscusinta de care dau dovada atunci cand isi aranjeaza gradina este incredibila.

Citeste si:  Canapeaua din garsoniera ta

Decoratiuni gradina

Sunt cei care au investit tot timpul sau banii pentru asigurarea conditiilor prielnice plantelor din gradina, pentru trecerea lor peste iernile friguroase, dar si pentru raspandirea si crearea unor soiuri noi de plante.

Trandafiri

Printre cele mai intalnite plante pe care le putem observa in gradini sunt trandafirii, care sunt aproape omniprezenti in aceste locuri aproape magice. Si in principiu, nu sunt foarte greu de intretinut. (taiati, ingrasati, stropiti impotriva daunatorilor si udati). Ne bucuram de prezenta lor din mai, pana atunci cand vine inghetul. Ii gasim in diferite culori si nuante, parfurmati sau nu. Oricum sunt minunati in orice gradina si ced ca cel mai des intalniti.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.