fbpx

1 Iunie la Teatrul Ion Creanga

De 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, la Teatrul Ion Creanga, copiii beneficiază de intrare gratuită, în limita locurilor disponibile, la spectacolul „Sămânţa Vrăjită”, spectacol realizat în maniera Commediei Dell’ Arte în regia lui Mihai Manolescu, după o idee de Maria Manolescu. .

Vă aşteptăm, cu mic cu mare, să urmăriţi aventurile Colombinei şi ale lui Arlecchino, într-o poveste în care o floare cu seminţe vrăjite poate transforma orice vis în realitate.

Citeste si:  Patrick Swayze invinge cancerul

ÃŽn deschiderea spectacolului, un grup de 11 copii de la Casa Sfântul Ioan din BucureÅŸti vor prezenta un scurt moment artistic –„Hai, prieteni, sa ne bucurăm “ dedicat zilei de 1 Iunie.

Spectacolul va începe la ora 11 şi este adresat copiilor peste 8 ani.

La finalul spectacolului, copiilor li se propune un joc cu surprize: să întruchipeze personaje din poveştile preferate, cu ajutorul animatorilor de la Blu Party, care vor organiza o şedinţă de face painting în foyerul teatrului .

Citeste si:  Un american vrea ca SUA sa fie iar colonie britanica. Regina ii raspunde

Cei care aleg să facă o plimbare în parcul Cişmigiu sunt invitaţi să participe la spectacolul interactiv „ Două veşti şi trei poveşti”, realizat de actorii Teatrului Ion Creangă în colaborare cu ARCUB-Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti .

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.