fbpx

Cofetarii din Sibiu au realizat cea mai mare tarta cu capsuni, din Romania

Prepararea imensei prajituri a durat mai bine de trei ore, scrie Mediafax.La tarta au lucrat 30 de cofetari sibieni si s-au folosit 200 de kilograme de capsuni, 150 de kilograme de faina, 120 de kilograme de jeleu si 25 de kilograme de crema. Tarta a fost împartita în doua mii de portii, vândute fiecare cu 2 lei. "Proiectul este organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru Fundatia ŤUn copil, o sperantaÅ¥, proiectul copiilor autisti. 2007 este anul Sibiului si am dorit ca acest proiect sa aiba un impact cât mai mare si se pare ca vom avea si succes", a declarat Lucian Groza, organizatorul proiectului.
Prepararea imensei prajituri a durat mai bine de trei ore, scrie Mediafax.La tarta au lucrat 30 de cofetari sibieni si s-au folosit 200 de kilograme de capsuni, 150 de kilograme de faina, 120 de kilograme de jeleu si 25 de kilograme de crema. Tarta a fost împartita în doua mii de portii, vândute fiecare cu 2 lei. "Proiectul este organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru Fundatia ŤUn copil, o sperantaÅ¥, proiectul copiilor autisti. 2007 este anul Sibiului si am dorit ca acest proiect sa aiba un impact cât mai mare si se pare ca vom avea si succes", a declarat Lucian Groza, organizatorul proiectului.

Citeste si:  Britanicii avertizeaza: Dependenta de junk food se mosteneste
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.