fbpx

Folosirea eficienta a spatiului

Simti ca ramai fara spatiu in care sa iti depozitezi toate lucrurile? Iata cateva idei simple pentru folosirea mai eficienta a spatiului de care dispui.
Dispui de insuficient spatiu de depozitare sau de spatiu ineficient? Exista o mare diferenta intre acestea doua. Spatiul insuficient de depozitare inseamna ca nu ai suficient spatiu pentru lucrurile tale. Spatiu ineficient inseamna ca ai suficient spatiu pentru lucrurile tale, dar nu stii cum sa il folosesti cel mai bine. Este important sa te asiguri ca arunci lucrurile care nu iti mai trebuie sau nu iti mai plac, pentru a mai elibera casa.
1. Cauta pentru spatiu extra in dulapul tau.
2. Instaleaza rafturi
Majoritatea rafturilor pot fi mutate. Daca ai un spatiu de depozitare prea mic, atunci ia in considerare mutarea lor. Rafturile pe multiple niveluri sunt minunate pentru dulapurile de la bucatarie.
3. Cutiile de depozitare pot fi un spatiu minunat de depozitare.
4. Nu uita de spatiile pe care peretii ti le ofera. Uita-te in jurul tau. Cu siguranta vei gasi ceva spatiu liber. Sunt multe moduri in care poti sa folosesti aceste spatii. Poti sa instalezi suspendate sau rafturi. Multe magazine iti pot oferi si varianta rafturilor de colt, care pot fi instalate imediat.
5. Atunci cand este posibil, depoziteaza obiectele pe care nu le folosesti prea des undeva mai sus.
6. Pastreaza masa si biroul curat. Un birou curat si liber este legat direct cu productivitatea. Vei face mai multe, daca nu te vei incurca in hartii si gunoaie.
7. Rearanjeaza
Toata lumea este diferita, si are nevoi diferite, prin urmare trebuie sa rearanjezi lucrurile asa cum iti place tie.
8. Roteste
Probabil ca ai anumite obiecte de care esti indragostita in casa ta sau in biroul tau, dar nu ai suficient spatiu. Roteste-le. Cu alte cuvinte, pastreaza ceva lucruri in depozitare. Apoi, o data ce timpul s-a terminat , fa schimb intre ele.
Acestea ar fi principalele lucruri pe care poti sa le faci atunci cand nu ai suficient spatiu pentru depozitarea lucrurilor.

Citeste si:  Curele de slabire si efectul yoyo
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.